woensdag 13 november 2013

DIY Recept: Oreo-Monchoutaart

Hierna voeg je in een andere kom de monchou en de suiker samen. Dit roer je door elkaar met een garde of met een lepel, totdat je een glad mengsel hebt. 
Zo hoort het er daarna uit te zien. Vervolgens doe je ook de slagroom er doorheen. Dit mix je even goed samen, maar niet te lang, want dan word het stijf.
Daarna kun je met een keukenmachine de oreo's tot moes malen. Dit kun je natuurlijk ook weer prima op de manier doen die ik in het begin van het artikel liet zien, maar ik word tijden het bakken/koken altijd een beetje lui. Je kunt het ene deel malen en het andere deel wat grover laten, zoals hier is gedaan.
Dit roer je dan ook weer door het monchou-slagroom mengels heen. Dit kan gewoon weer met een grade of met een lepel, Want het word erg snel opgenomen.

Je giet daarna het complete mengsel in de springvorm, over het koekmengsel heen, en je strijkt het glad. 
Nu ga je de met chocolade bedekte oreo's in stukjes breken of snijden en die druk je in het mengsel. Hoe je dit doet is aan jou. 

Nu zet je de taart in de koelkast, want hij heeft nog wel een paar uur nodig om op te stijven. Wanneer dat is gebeurd is je taart helemaal klaar.
En dan is ie klaar!! Snij 'm in puntjes en geniet.

Mocht je 'm toevallig ook willen maken stuur dan een foto naar @rowiwan 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten